On Road 2023

SPYDER

Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky

Allt som behövs för en 2-sitsig heldagstur, bergsvägar och upptäckten av överraskande perfekta avvägar. Den uppdaterade Sea-to-Sky-modellen omdefinierar förarlyx på nytt. Lyxiga egenskaper och premiumdetaljer omdefinierar touringprestanda och stil.

Cirkapris från 375 900 kr

Can-Am Spyder RT Limited

Spyder RT med ett modernt utseende, ökad komfort och extra förvaring är inte bara nyckeln till vad de öppna vägarna kan erbjuda utan även höjden av lyxåk.

Modern display och integrerad BRP Audio

Cirkapris från 352 900 kr

Can-Am Spyder F3 Limited Special Series

Nu kan kan du utforska prestandagränserna med de bekvämaste och elegantaste detaljerna någonsin på ett Spyder F3-fordon. Uppdaterade färgval och tillbehör. Spyder F3 Limited Special Series ger dig oöverträffad komfort och bekvämlighet. Dess djärva muskulösa utseende och sportiga design gör varje tur oförglömlig.

Cirkapris från 345 900 kr

Can-Am Spyder F3 Limited

När det är dags för en längre resa är Spyder F3 Limited det perfekta valet. Njut av infotainmentsystemet, mer komfort och extra lastutrymme för de längre äventyren.

Cirkapris från 323 900 kr

Can-Am Spyder F3 STD

Gjorda för att förflytta dig: Spyder F3 fortsätter med traditionen att utforska okända vägar och inspirera till extra ögonkast. Varje resa är speciell med detta fordon. Spyder F3 är med sin enastående motor och uppseendeväckande stil en perfekt startpunkt för ojämförlig nöjeskörning.

Cirkapris från 228 900 kr

Can-Am F3-S Special Series

Ge dig ut på de öppna vägarna med Spyder F3-S Special Series. När du vill växla upp till nästa nivå är den redo med sin låga tyngdpunkt, högpresterande stötdämpare och Sportläge.

Cirkapris från 277 900 kr

 

RYKER

Can-Am Ryker Sport

Modern effektivitet, klassisk själ: Ryker-modellerna har kraftfulla, effektiva och pålitliga Rotax-motorer.

Gillar du drifting och fartfyllda sporter? Ryker Sport har en grym kurvtagning och ett sportläge för dynamisk manövrering redo för drifting. Du kan styla din Ryker Sport som du själv önskar med alla tillbehör och färgval som finns och detta ger dig en Sportmodells-exklusiv styling och en oförglömlig vägnärvaro.

Cirkapris från 163 900 kr

Can-Am Ryker Rally

Mer än djärva: Ryker, Ryker Sport och Ryker Rally är gjorda för grym kurvtagning, för att upptäcka glömda platser och ge ny energi för färden. Är du redo att ge dig iväg?

Med Ryker Rally har du rallyklara däck som klarar lösa underlag och ett rallystyre med handtagsskydd. Du sitter extra bekvämt på ett komfortsäte och Ryker är utrustad med fotpinnar med antihalkyta. Allt för att du ska få en rolig och trygg upplevelse.

 

Cirkapris från 180 900 kr

Can-Am Ryker

Can-Am Ryker handlar om tillgänglighet, roliga stunder och utforska nya körvägar. Vart kommer du åka först?

Finns med Rotax ACE 600 cc eller 900 cc motor och med unika färgval och nya tillbehör för 2023. Håll det fräscht: nya panelsatser, handtagsvärmare, Circuit-fälgar, förarryggstöd, skydd för frontgrillen och (mycket) mer. Rykern på bilden hat färgen Gold Rush.

Cirkapris från 130 900 kr